Sac pentru vidat haine, 2 buc, 1x 86 x 50 cm / 1x 130 x 74 cm

Sac pentru vidat haine, 2 buc, 1x 86 x 50 cm / 1x 130 x 74 cm

24.90 lei

Sac pentru vidat haine 2 buc

Setul de saci pentru vidat haine este ideal pentru depozitarea tuturor tipurilor de textile. Cuverturi de pat de dimensiuni mici, prosoape, pulovere si multe altele iti pot gasi locul cu usurinta.  Articolele vor fi protejate de influentele externe precum molii, praf, umiditate etc. Deschiderea pentru crearea unui vid se realizeaza cu ajutorul aspiratorului, cu capac cu filet si capac dublu culisant in partea de sus. Sacii sunt  fabricati din plastic transparent pentru o buna imagine de ansamblu asupra continutului.

În stoc

Sac pentru vidat haine 2 buc

Aveti putin spatiu pentru a stoca accesoriile pe care nu le folositi adesea? Ei bine, in acest caz va oferim o solutie ieftina si utila: sacii de vidat haine. In acest mod toate lucrurile si textilele pe care nu le folositi intr-o anumita perioada, vor ocupa cat mai putin spatiu.

Ambalarea in vid este o modalitate eficienta de a aerisi spatiul si de a-l organiza. Textilele vor fi pastrate intr-un mediu calitativ fara a le degrada. Una dintre optiunile pe care oamenii aleg sa le administreze atunci cand stocheaza haine din anotimpurile anterioare, asternuturi, perdele, printre altele, este sa pastreze totul in saci de depozitare in vid.

Sac pentru vidat haine 2 buc

Setul de saci pentru vidat haine este ideal pentru depozitarea tuturor tipurilor de textile. Cuverturi de pat de dimensiuni mici, prosoape, pulovere si multe altele iti pot gasi locul cu usurinta.  Articolele vor fi protejate de influentele externe precum molii, praf, umiditate etc. Deschiderea pentru crearea unui vid se realizeaza cu ajutorul aspiratorului, cu capac cu filet si capac dublu culisant in partea de sus. Sacii sunt  fabricati din plastic transparent pentru o buna imagine de ansamblu asupra continutului. Pot fi usor stivuiti si ocupa spatiu redus.