Reduceri!

Saltea cu arcuri White Diamond Comfort, 100x200x20 cm, alba

377.00 lei

-25%

White Diamond Comfort este atragatorul nostru vizual. Am vrut sa scapam de albul etern si sa va oferim acel ceva inedit. Bineinteles, am acordat atentie si confortului si calitatii.  Calitate foarte buna la un pret mic.

Caracteristici
Dimenisuni: 100 x 200 x 20 cm
Culoare: alb.

Stoc epuizat

Saltea cu arcuri alba

Alegerea patului este un aspect important. De aceea trebuie sa stii cum alegi cel mai bun pat daca vrei sa ai un somn linistit. Paturile nu sunt piese de mobilier cu rol decorativ, rolul lor este acela de a-ti asigura un somn linistit si calitativ. Un somn bun asigura eficienta pe perioada intregii zile.Un pat nu este complet fara o saltea corespunzatoare. Iti punem la dispozitie o gama variata de saltele de calitate pentru ca tu sa te bucuri de un somn binemeritat.

Va prezentam o saltea cu arcuri alba menita sa va aduca o noua dimensiune a confortului la dvs acasa. White Diamond Comfort este atragatorul nostru vizual. Am vrut sa va oferim acel ceva inedit. Bineinteles, am acordat atentie si confortului si calitatii.  Calitate foarte buna la un pret mic. Invelisul sau de inalta calitate asigura un somn bun si o reducere optima a presiunii in timpul noptii. In plus, sistemul inovator de arcuri ofera confort maxim.  Salteaua cu arcuri cu un design modern, poate fi folosita pentru orice pat si orice suprafata, pentru dormit pe spate, lateral sau pe burta. Culoare ii va permite sa reziste la utilizari multiple fara sa se deterioreze. Este moale si placuta la atingere si va fi un “bun prieten” in timpul noptii. Are dimensiuni generoase si veti beneficia de spatiu suficient. Ofera suport si fermitate. Daca ati achizitionat de curand un pat si sunteti in dificultate in a alege o saltea potrivita, White Diamond va poate scapa de griji. Se va potrivi cu delicatete cu noul pat si vor forma un tot unitar.

Caracteristici
Dimenisuni: 100 x 200 x 20 cm
Culoare: alb.