Saltea pentru infasat bebelusi Olimpia, 86x47cm

52.00 lei

Stoc epuizat

Saltea pentru infasat bebelusi

Salteaua de infasat Idea Olimpia este fabricata in Italia. Are un strat antimicrobian, datorita invelisului cu tehnologie antibacteriana integrata pentru a asigura igiena si bunastarea bebelusului tau. Covorasul de infasat (82 x 47 cm) are un buzunar care ii permite sa fie plasat in partea de sus a comodei. Este prevazuta cu doua margini laterale de siguranta in conformitate cu standardele de siguranta aplicabile.

Saltea pentru infasat bebelusi

In lista de cumparaturi pe care o alcatuiesc viitorii parinti nu trebuie sa lipseasca si o saltea pentru infasat. Aceasta este un accesoriu extrem de util mai ales ca dinamica familiei se va schimba odata cu aparitia noului membru.

Saltea pentru infasat bebelusi

Salteaua de infasat Idea Olimpia este fabricata in Italia. Are un strat antimicrobian, datorita invelisului cu tehnologie antibacteriana integrata pentru a asigura igiena si bunastarea bebelusului tau. Covorasul de infasat (82 x 47 cm) are un buzunar care ii permite sa fie plasat in partea de sus a comodei. Este prevazuta cu doua margini laterale de siguranta in conformitate cu standardele de siguranta aplicabile.O saltea de infasat moale la un pret bun. Produsul este utilizat pentru ingrijirea zilnica a bebelusului, protejandu-i mamei spatele impotriva pozitiilor incomode. Acest model are marginile laterale inalte, pentru a feri bebelusul impotriva caderilor.  Se poate amplasa pe comoda sau pe orice alta suprafata plana va este utila.

Curatarea este usoara, cu ajutorul unei lavete umede sau a unui burete; fiind impermeabila, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu eventualele accidente, stiut fiind ca mai ales pana la 1-2 luni, bebelusii au deosebitul talent de a urina exact in timp ce li se schimba scutecul.