Sampon Cyclax Baby, 300 ml

15.00 lei

Sampon Cyclax Baby, 300 ml

Primele bucle ale bebelusului sunt atat de pretioase incat au nevoie de un sampon care sa fie atent cu parul bebelusului. Cyclax Baby Shampoo are pH echilibrat pentru a curata parul bebelusului si pentru a ingriji fiecare suvita in parte. Fie pentru o baie zilnica, dupa o masa dezordonata sau pentru a mentine parul bebelusului proaspat, samponul pentru bebelusi Cyclax mentine parul bebelusului tau curat, fara a lua moliciunea naturala a primelor bucle pentru bebelus.

  • Mirosul dulce este apreciat de parinti, prieteni si familie in timp ce iau aroma si se bucura de conexiunea profunda prin simturi cu parul moale si parfumul bebelusului in timp ce se imbina.
  • Spalati-va parul bebelusului in siguranta stiind ca samponul Cyclax Baby a fost special dezvoltat pentru bebelusi cu zeci de ani de experienta in ingrijirea pielii. Scalpul este, de asemenea, in maini sigure si este hranit cu un sampon care este prietenos cu pielea, deoarece este, de asemenea, curatat eficient.
  • Neteziti usor si masati pielea bebelusului pentru a proteja impotriva uscaciunii si pentru a mentine pielea moale si supla.

Stoc epuizat