Scaun Blow, culoare alb

177.00 lei

Scaun culoare alb

Caracteristica principala a scaunului BLOW este fara indoiala forma esentiala si usoara care exprima perfect conceptul de “Less is more”. Scaunul are un caracter care atrage datorita unei structuri esentiale care stie sa fie neasteptat de confortabila. Sezutul din placaj curbat si furniruit se adapteaza perfect formei corpului : prin asezarea pe spatar , partea superioara se indoaie usor, oferind o senzatie placuta de relaxare. Structura este realizata dintr-un metal rotund curbat ce confera scaunului o stabilitate excelenta si un caracter unic.

Dimensiune: 76x50x47 cm.

Inaltime pana la sezut: 45 cm.

În stoc

Scaun culoare alb

Inainte sa achizitionezi scaune noi trebuie sa stii cu certitudine destinatia lor pentru ca acestea difera intre ele: scaune pentru bucatarie, scaune pentru bar, scaune pentru living . Scaunul este un element esential în orice casă. Până nu demult scaunele erau achiziționate în set cu masa și prioritară era eleganța mobilierului, nu neapărat confortul. Noile tendințe sunt mai puțin rigide și pun accent mai mult pe confortul oferit și calitate. Scaunele pe care le alegi trebuie să fie în primul rând comode și apoi potrivite stilului și suprafeței în care vor fi amenajate.

Scaun culoare alb

Caracteristica principala a scaunului BLOW este fara indoiala forma esentiala si usoara care exprima perfect conceptul de “Less is more”. Scaunul are un caracter care atrage datorita unei structuri esentiale care stie sa fie neasteptat de confortabila. Sezutul din placaj curbat si furniruit se adapteaza perfect formei corpului : prin asezarea pe spatar , partea superioara se indoaie usor, oferind o senzatie placuta de relaxare. Structura este realizata dintr-un metal rotund curbat ce confera scaunului o stabilitate excelenta si un caracter unic. Nu poți da greș cu un scaun clasic de culoarea lemnului .În mod cameleonic, ele își pot croi loc într-un aranjament modern sau tradițional. Pot fi lăsate ca atare (pentru un aer rustic) sau decorate cu perne și huse (pentru mai mult confort). Scaunul BLOW are un design care se potriveste in orice living.