Scaun Blow, culoare alb

250.00 lei

Scaun culoare alb

Caracteristica principala a scaunului BLOW este fara indoiala forma esentiala si usoara care exprima perfect conceptul de “Less is more”. Scaunul are un caracter care atrage datorita unei structuri esentiale care stie sa fie neasteptat de confortabila. Sezutul din placaj curbat si furniruit se adapteaza perfect formei corpului : prin asezarea pe spatar , partea superioara se indoaie usor, oferind o senzatie placuta de relaxare. Structura este realizata dintr-un metal rotund curbat ce confera scaunului o stabilitate excelenta si un caracter unic.

Dimensiune: 76x50x47 cm.

Inaltime pana la sezut: 45 cm.

Stoc epuizat

Scaun culoare alb

Inainte sa achizitionezi scaune noi trebuie sa stii cu certitudine destinatia lor pentru ca acestea difera intre ele: scaune pentru bucatarie, scaune pentru bar, scaune pentru living . Scaunul este un element esential ├«n orice cas─â. P├ón─â nu demult scaunele erau achizi╚Ťionate ├«n set cu masa ╚Öi prioritar─â era elegan╚Ťa mobilierului, nu neap─ârat confortul. Noile tendin╚Ťe sunt mai pu╚Ťin rigide ╚Öi pun accent mai mult pe confortul oferit ╚Öi calitate. Scaunele pe care le alegi trebuie s─â fie ├«n primul r├ónd comode ╚Öi apoi potrivite stilului ╚Öi suprafe╚Ťei ├«n care vor fi amenajate.

Scaun culoare alb

Caracteristica principala a scaunului BLOW este fara indoiala forma esentiala si usoara care exprima perfect conceptul de “Less is more”. Scaunul are un caracter care atrage datorita unei structuri esentiale care stie sa fie neasteptat de confortabila. Sezutul din placaj curbat si furniruit se adapteaza perfect formei corpului : prin asezarea pe spatar , partea superioara se indoaie usor, oferind o senzatie placuta de relaxare. Structura este realizata dintr-un metal rotund curbat ce confera scaunului o stabilitate excelenta si un caracter unic. Nu po╚Ťi da gre╚Ö cu un scaun clasic de culoarea lemnului .├Än mod cameleonic, ele ├«╚Öi pot croi loc ├«ntr-un aranjament modern sau tradi╚Ťional. Pot fi l─âsate ca atare (pentru un aer rustic) sau decorate cu perne ╚Öi huse (pentru mai mult confort). Scaunul BLOW are un design care se potriveste in orice living.