Scaun gradina, Evans, negru, 45 cm

0.00 lei

Scaun gradina Evans negru 45 cm

Cum dă căldura, ne dorim să petrecem din ce în ce mai mult timp afară, iar dacă ai o grădină sau o curte frumoasă și spațioasă, îți poți amenaja un loc perfect, doar pentru relaxarea ta, sau pentru a petrece timp cu prietenii. Scaunul nostru cu un corp din aluminiu, sezut din cauciuc spuma, vopsea pulbere electrostatica iti va face alegerea mai usoara.

Caracteristici

Inaltimea scaunului: 45 cm.
Greutate: 4 kg.
Material: aluminiu.
Dimensiuni: 60 x 63 x 68 cm.

Stoc epuizat

Scaun gradina Evans negru 45 cm

Nimic nu este mai plăcut în sezonul cald, decât să te poți bucura de aer curat, razele blânde ale soarelui, jocul razelor printre frunzele copacilor, în timp ce stai așezat în grădina ta unde poți admira flori încântătoare.

Cum dă căldura, ne dorim să petrecem din ce în ce mai mult timp afară. Dacă ai o grădină sau o curte frumoasă și spațioasă, îți poți amenaja un loc perfect.Mobilierul de gradina este cu siguranță o investiție bună, dar pentru a te putea bucura de confort, fiecare element trebuie ales corect.Deși pare un element pe care tindem să îl ignorăm adesea, scaunul de grădină este foarte important în cadrul mobilierului de grădină.Acesta trebuie ales cu grijă deoarece poate influența foarte mult confortul tău, atât atunci când vrei să te reaxezi, cât și atunci când vrei să iei masa.De asemenea, scaunul de grădină poate influența foarte mult și estetica grădinii tale. Deci, merită să investești timpul necesar în a face o alegere care să se încadreze în decor.

Scaunul nostru cu un corp din aluminiu, sezut din cauciuc spuma, vopsea pulbere electrostatica iti va face alegerea mai usoara.

Scaun gradina Evans negru 45 cm

Caracteristici

Inaltimea scaunului: 45 cm.
Greutate: 4 kg.
Material: aluminiu.
Dimensiuni: 60 x 63 x 68 cm.