Scaun gradina, Oliver, negru, 41 cm

0.00 lei

Scaun gradina Oliver negru 41 cm

Există multe tipuri de scaune de grădină și toate au caracteristici diferite: pe unele le poți stivui, în timp ce pe altele le poți plia atunci când nu vrei să le folosești. Unele au suporturi rezistente pentru coate, în timp ce altele altele au spătar înalt. Te întrebi ce ar fi mai bine să alegi pentru oaza ta de relaxare în noul sezon? Ți-am pregătit un scaun cu un corp din aluminiu, sezut din cauciuc spuma, vopsea pulbere electrostatica. care  care să iti faca alegerea mai usoara.

Caracteristici

Inaltimea scaunului: 41 cm.
Greutate: 5 kg.
Material: aluminiu.
Dimensiuni: 48 x 59 x 78 cm

Stoc epuizat

Scaun gradina Oliver negru 41 cm

Nimic nu este mai plăcut în sezonul cald, decât să te poți bucura de aer curat, razele blânde ale soarelui, jocul razelor printre frunzele copacilor, în timp ce stai așezat în grădina ta unde poți admira flori încântătoare.

Cum dă căldura, ne dorim să petrecem din ce în ce mai mult timp afară. Dacă ai o grădină sau o curte frumoasă și spațioasă, îți poți amenaja un loc perfect.

Deși pare un element pe care tindem să îl ignorăm adesea, scaunul de grădină este foarte important în cadrul mobilierului de grădină.

Acesta trebuie ales cu grijă deoarece poate influența foarte mult confortul tău, atât atunci când vrei să te reaxezi, cât și atunci când vrei să iei masa.

De asemenea, scaunul de grădină poate influența foarte mult și estetica grădinii tale, deci merită să investești timpul necesar în a face o alegere care să se încadreze în decor.

Există multe tipuri de scaune de grădină și toate au caracteristici diferite: pe unele le poți stivui, în timp ce pe altele le poți plia atunci când nu vrei să le folosești. Unele au suporturi rezistente pentru coate, în timp ce altele altele au spătar înalt. Te întrebi ce ar fi mai bine să alegi pentru oaza ta de relaxare în noul sezon?

Ți-am pregătit un scaun cu un corp din aluminiu, sezut din cauciuc spuma, vopsea pulbere electrostatica. Sigur iti va  face alegerea mai usoara.

Scaun gradina Oliver negru 41 cm

Caracteristici

Inaltimea scaunului: 41 cm.
Greutate: 5 kg.
Material: aluminiu.
Dimensiuni: 48 x 59 x 78 cm