Scaun Office, albastru, 42x55x84 cm.

210.00 lei

Stoc epuizat

Scaunul Office are un design clasic, cu cadru negru. Glisierele din plastic asigura ca nu patrund zgarieturi in podea atunci cand scaunul este mutat.

Scaun albastru

Scaunele sunt unele dintre cele mai importante piese de mobilier dintr-o locuinta. Fie ca luam cina, fie ca ne desfasuram activitatea la locul de munca sau servim bauturi alaturi de prieteni, ne uitam la televizor sau alegem sa ne relaxam in compania unei carti bune, cu totii petrecem destul de mult timp pe scaun. Sunt nelipsite din locuinte.

Iti prezentam un scaun albastru ce poate fi utilizat cu succes atat la birou cat si acasa. Scaunul Office are un design clasic, cu cadru negru. Glisierele din plastic asigura ca nu patrund zgarieturi in podea atunci cand scaunul este mutat. Are o culoare atractiva si va “sparge” monotonia cromatica din incapere. Este realizat din materiale de calitate ce ii vor asigura o durabilitate extinsa. Sezutul este moale si delicat la atingere si va asigura un grad sporit de confort. Are dimensiuni accesibile si poate fi mutat cu usurinta acolo unde va este necesar. Isi va dovedi cu succes utilitatea in timp.

Caracteristici

  • Cadrul este din otel vopsit cu pulbere.
  • Spatarul si sezutul sunt captusite si asigura un nivel ridicat de confort.
  • Scaunele pot fi stivuite pana la 4 inaltimi si, prin urmare, ocupa putin spatiu atunci cand nu sunt folosite.