Reduceri!

Scaun tip Chesterfield, verde smarald, 47x44x88 cm

185.00 lei

-31%

Scaun verde smarald

Design-ului Chesterfield inca nu i-a gasit nimeni locul si timpul in care acesta sa nu se potriveasca, asa ca nu-ti ramane decat sa te asiguri ca il achizitionezi in timp util si ca ii gasesti un loc in caminul tau. Cu siguranta, un astfel de scaun va rezista ani la rand, insa acesta nu este singurul sau beneficiu. Lemnul masiv este un material natural, durabil, care imbatraneste armonios si capata un caracter unic in timp. Sezutul si spatarul sunt tapitate cu o stofa catifelata, delicata si fina la atingere.

Caracteristici

Dimensiuni: 47x44x88 cm.
Dimensiune sezut: 47x44x46 cm.

În stoc

Scaun verde smarald

Scaunele sunt unele dintre cele mai importante piese de mobilier dintr-o locuinta. Fie ca luam cina, fie ca ne desfasuram activitatea la locul de munca sau servim bauturi alaturi de prieteni, ne uitam la televizor sau alegem sa ne relaxam in compania unei carti bune, cu totii petrecem destul de mult timp pe scaun. Sunt nelipsite din locuinte.

Scaun verde smarald

Design-ului Chesterfield inca nu i-a gasit nimeni locul si timpul in care acesta sa nu se potriveasca, asa ca nu-ti ramane decat sa te asiguri ca il achizitionezi in timp util si ca ii gasesti un loc in caminul tau. Cu siguranta, un astfel de scaun va rezista ani la rand, insa acesta nu este singurul sau beneficiu. Lemnul masiv este un material natural, durabil, care imbatraneste armonios si capata un caracter unic in timp. Sezutul si spatarul sunt tapitate cu o stofa catifelata, delicata si fina la atingere. Are dimensiuni accesibile si il puteti plasa cu usurinta acolo unde va este util. Va fi cu siguranta o pata de culoare ce nu va trece neobservata. Va va duce cu gandul instantaneu la un colt de natura linistitor.

Caracteristici

Dimensiuni: 47x44x88 cm.
Dimensiune sezut: 47x44x46 cm.