Set 11 jucarii pentru nisip B.toys, multicolor

85.00 lei

Stoc epuizat

Gata de rulat Wavy Wagon de la B. Jucariile sunt perfecte pentru plaja, cutia cu nisip sau pentru urmatoarea excursie de camping. Acest carucior de plaja distractiv este plin cu 11 jucarii colorate de plaja.
Maner usor de prins si o plimbare lina cu un vagon, perfect pentru o zi de distractie la soare
11 jucarii distractive cu nisip: 1 caruta de plaja, 1 galeata, 1 capac de sita, 3 cani de cuibarit cu modele de animale de mare, 1 capac de rechin, 1 matrita de nisip de peste, 1 barca, 1 grebla si 1 lopata.
Galeata cu modele turnate in partea de jos pentru castele de nisip unice si detaliate. Au un interior sculptat pentru cele mai frumoase sculpturi din nisip.
Acest set de plaja cu apa si nisip de la B. Toys va scoate in evidenta copilul interior din orice parinte. Impartaseste un moment cu micutul tau pentru a-l determina sa se joace si apoi stai pe spate si bucura-te de un moment de liniste, oricat de scurt ar fi acesta
Face imaginatia micutului tau sa alerge ,imbunatateste rabdarea, abilitatile motorii fine, coordonarea mana-ochi si multe altele! Aceste jucarii cu nisip sunt recomandate pentru varsta de 18 luni in sus.