Reduceri!

Set 2 buc noptiera Neptun, metalic, alb

Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 174.00 lei.Pre╚Ťul curent este: 154.00 lei.

-11%

În stoc

Set 2 buc noptiera metalic alb

Setul Neptun este compus din 2 noptiere metalice montate pe perete. Capacitatea maxima de incarcare este de 5 kg. Materialul de prindere precum carlige, suruburi sau dibluri nu este inclus in livrare. Noptiera se livreaza deja asamblata, dupa fixarea pe perete poate fi folosita imediat.

Caracteristici

Culoare
Alb Mat.

Masuri
Latime 35 cm, Inaltime 14 cm, Adancime 20 cm.

Material
Metal acoperit cu pulbere.

Set 2 buc noptiera metalic alb

Noptiera este acea pies─â de mobilier specific─â dormitorului, ce poate asigura at├ót intimitate c├ót ╚Öi confort ├«ntregind ansamblul dormitorului. Rolul acesteia este at├ót estetic c├ót ╚Öi func╚Ťional, datorit─â aspectului practic oferit de posibilitatea p─âstr─ârii la ├«ndem├ón─â, c├ót mai aproape, de diverse obiecte pe timp de noapte, veioza, c─âr╚Ťile, o revist─â, ceasul de╚Ötept─âtor, device-ul preferat ╚Öi poate un pahar cu ap─â.

Set 2 buc noptiera metalic alb

Setul Neptun este compus din 2 noptiere metalice montate pe perete. Capacitatea maxima de incarcare este de 5 kg. Materialul de prindere precum carlige, suruburi sau dibluri nu este inclus in livrare. Noptiera se livreaza deja asamblata, dupa fixarea pe perete poate fi folosita imediat. Pot fi amplasate atat in dormitor cat si in living si vor fi un element ce va intoarce priviri de admiratie.

Culoarea alb le permite sa se asocieze cu usurinta cu celelalte piese de mobilier din incapere. Avand dimensiuni accesibile pot fi montate acolo unde va sunt utile. Puteti amplasa obiecte de mici dimensiuni pe care doriti sa le aveti la indemana sau fotografii cu cei dragi.

Caracteristici

Culoare
Alb Mat.

Masuri
Latime 35 cm, Inaltime 14 cm, Adancime 20 cm.

Material
Metal acoperit cu pulbere.