Set 2 cadre montaj LED pivotant, otel inoxidabil, GU10

Set 2 cadre montaj LED pivotant, otel inoxidabil, GU10

39.00 lei

Cele mai inalte standarde de calitate – Spoturile noastre incastrate cu LED sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate , sunt durabile si evoca un aspect elegant. Dezvoltam in mod constant noi stiluri de produse pentru a indeplini mai bine diferitele cerinte de decorare.
Dimensiuni de montaj si montaj – pentru montarea spoturilor incastrate de mobilier recomandam un diametru al gaurii de min. 68 mm – max. 76 mm si o adancime de instalare de aprox. 25 mm. Diametrul capacului este de 88 mm.
Caracteristici speciale: luminile pentru mobilier sunt realizate din metal de inalta calitate in culoarea carcasei crom periat. Baza GU10 este din ceramica si are un diametru de 27,5 x H 16 mm. Farul poate fi pivotat, tensiunea este de 230 V iar clasa de protectie este IP20.
Aplicatie larga: luminile incastrate pentru mobilier pot fi instalate in tavan ca iluminat decorativ in toate incaperile. Nu este necesar un transformator. Ideal pentru vitrine, dulapuri cu oglinzi, rafturi, bucatarii si multe alte locuri in care aveti nevoie de iluminat de tavan luminos si modern.
Continutul cutiei: veti primi 2 rame de reflectoare incastrate pivotante de 230 V din crom periat, care sunt potrivite pentru becuri LED GU10 si halogen.

În stoc