Set 2 capete galerie Lattice Cage, negru

15.00 lei

Set 2 capete galerie negru

Capetele decorative Lattice Cage sunt realizate pentru bara de perdea. Sunt ideale pentru ferestrele din camera de zi, sufragerie, dormitor sau bucatarie. Finisarea capatului tijei pentru perdea ofera un detaliu de design impresionant si elegant. Asamblarea este usoara si nu necesita unelte.

În stoc

Set 2 capete galerie negru

Perdelele si draperiile sunt printre elementele centrale dintr-o camera, ele te ajuta sa conturezi stilul si atmosfera camerei. Pentru a beneficia avantajele lor, trebuie mai intai sa te asiguri ca perdelele si draperiile au dimensiunile corecte si ca alegi cel mai bun sistem de prindere pentru ele.

Un accesoriu pe care il trecem cu vederea atunci cand ne facem planul de amenajare a casei este galeria pentru perdele si draperii. In realitate nu este nicidecum un element decorativ lipsit de importanta. Un model gresit ales poate strica farmecul perdelelor si draperiilor propriu-zise si chiar pe cel al intregii camere in care a fost montat. Capetele de galerie sunt accesoriile care intregesc imaginea de ansamblu si o completeaza cu rafinament.

Set 2 capete galerie negru

Capetele decorative Lattice Cage sunt realizate pentru bara de perdea. Sunt ideale pentru ferestrele din camera de zi, sufragerie, dormitor sau bucatarie. Finisarea capatului tijei pentru perdea ofera un detaliu de design impresionant si elegant. Asamblarea este usoara si nu necesita unelte. Au un design elegant ce se va imbina cu armonie cu orice galerie decideti sa achizitionati. Culoarea negru le va permite sa se asocieze cu usurinta cu celelalte elemente de decor prezente in incapere.