Set 2 solnite inox cu suport din lemn

299.00 lei

Set 2 solnite inox cu suport din lemn

Vrei sa faci schimbari in bucatarie? Iti doresti accesorii moderne, dar si utile? Poti incepe cu schimbarea recipientelor in care iti depozitezi sarea, piperul sau condimentele.

Setul de solnite  Robert Welch  este elegant, realizat din otel inoxidabil 18/10 de cea mai buna calitate si cu baza de nuc. Poate costitui un accesoriu modern pentru bucataria  ta sau poate fi oferit cadou de casa noua prietenilor sau rudelor. Cu siguranta nu veti da gres!

Caracteristici

  • Fabricat din otel inoxidabil 18/10 de cea mai buna calitate
  • Stralucire mare
  • Dimensiuni: 75x90x95 mm.

În stoc

Set 2 solnite inox cu suport  din lemn

Amenajarea bucatariei depinde mult de rolul pe care aceasta o are pentru tine. Fie ca esti pasionat de gatit, fie ca aceasta activitate nu se numara printre hobby-urile tale, bucataria este o parte foarte importanta a locuintei tale. Trebuie sa o amenajezi astfel incat sa te simti in largul tau cand intri in incapere. Aranjata cu gust iti poate trezi amintiri frumoase din copilarie , iar un miros imbietor al unui preparat te poate transpune in vremurile de odinioara. Fiecare detaliu conteaza: de la mobilier si pana la accesoriile pe care le asezi pe masa.

Vrei sa faci schimbari in bucatarie? Iti doresti accesorii moderne, dar si utile? Poti incepe cu schimbarea recipientelor in care iti depozitezi sarea, piperul sau condimentele. Pot parea nesemnificative , dar asezate pe masa ii pot conferi stil si eleganta. Invitatii vor fi cu siguranta captivati.

Set 2 solnite inox cu suport din lemn

Setul de solnite┬á Robert Welch┬á este elegant, realizat din otel inoxidabil 18/10 de cea mai buna calitate si cu baza de nuc. Poate costitui un accesoriu modern pentru bucataria┬á ta sau poate fi oferit cadou de casa noua. ┬áDac─â prietenii t─âi sau membrii apropia╚Ťi ai familiei tocmai ╚Öi-au cump─ârat o cas─â sau se mut─â ├«ntr-un apartament nou – este timpul s─â-i surprinzi cu un cadou de cas─â nou─â special. Cu siguranta nu veti da gres! Setul de solnite poate deveni un cadou simbolic de care cei dragi sa isi aduca aminte cu nostalgie.

Caracteristici

  • Fabricat din otel inoxidabil 18/10 de cea mai buna calitate
  • Stralucire mare
  • Dimensiuni: 75x90x95 mm.