Set 6 body-uri tip maiou pentru copii 100% bumbac alb si gri

40.00 lei

Stoc epuizat

Set 6 body-uri tip maiou pentru copii

Indiferent de tipul de body ales, important este ca bebelușul să se simtă bine și să fie confortabil. Setul nostru este compus din 6 body-uri tip maiou pentru copii. Este realizat din bumbac moale cu maneca scurta si poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior atunci cand timpul o permite.

Caracteristici

Material: Bumbac 100%
Inchidere: Snap
Dimensiune: 20 x 17.6 x 5.51 cm
Greutate: 191 g

Set 6 body-uri tip maiou pentru copii

Indiferent de tipul de body ales, important este ca bebelușul să se simtă bine și să fie confortabil. Indiferent dacă vorbim despre sezonul cald sau cel rece, body-ul poate fi purtat fie ca o piesă vestimentară de sine stătătoare sau in combinație cu colanți, bluze, pantalonași, botoși sau alte elemente. Body-ul este esențial in garderoba oricărui bebeluș sau nou-născut.

Set 6 body-uri tip maiou pentru copii

Setul nostru este compus din 6 body-uri tip maiou pentru copii. Este realizat din bumbac moale cu maneca scurta si poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior atunci cand timpul o permite. Indiferent de tipul de body ales, materialul este recomandat sa fie bumbac 100% pentru a oferi micuțului tău tot confortul de care are nevoie de la prima purtare.Fie ca vorbim despre bumbac pieptănat sau bumbac rib, important este ca materialul de baza sa fie bumbac 100%.Bumbacul este moale și fin și oferă confort termic sporit indiferent de anotimp și nu irită pielea sensibilă a bebelușului. Sunt piese vestimentare esentiale in primele luni de viata ale micutului.

Caracteristici

Material: Bumbac 100%
Inchidere: Snap
Dimensiune: 20 x 17.6 x 5.51 cm
Greutate: 191 g