Set 6 surubelnite

Nu e nevoie sa fii vreun mester talentat ca sa ai in casa cateva unelte de baza: un ciocan, un patent, o surubelnita sau o cheie franceza ideale atunci cand apar situatii neprevazute ce au nevoie de interventia ta salvatoare. Iti venim in completarea trusei de unelte cu un set de 6 surubelnite numai bun atunci cand mai trebuie strans un surub pe ici pe colo.

Setul de surubelnite Finder este fabricat din otel crom-vanadiu premium pentru durabilitate si duritate. Setul este compus din 3 surubelnite cu fante si 3 Philips. Setul vine intr-un ambalaj din plastic dur si il puteti depozita cu usurinta acolo unde va este necesar. Manerul este usor de tinut in mana si de manevrat si veti duce la bun sfarsit “misiunea salvatoare” de reparatie. Au o putere mare de insurubare si desurubare in special in spatii inguste, greu accesibile. Reduc riscul de a distruge capetele suruburilor. Daca vrei sa impresionezi cu aptitudinile tale de mester inscusit acest set de surubelnite iti va fi un aliat de nadejde.

Caracteristici
Maner din PVC: manerele anti-alunecare proiectate ergonomic sunt puternice si confortabile.
Cap magnetic: surubelnita cu varfuri magnetice puternice poate tine suruburile cu usurinta si usureaza ridicarea surubului.
Include 3 surubelnite cu fante: 6x100mm, 6x125mm, 6x150mm.
Include 3 surubelnite Phillips: 6x100mm, 6x125mm, 6x150mm.