Set corset si chilot bej, L

35.00 lei

În stoc

Setul de lenjerie intima este format din 2 piese de culoare bej.  Corsetul este prevazut cu sistem de inchidere si chilot tanga.

Caracteristici:

Marime:L

Culoare: bej

 

Iti prezentam un set format din chilot si corset bej ce va deveni piesa de rezistenta a tinutei.┬á Chiar dac─â deseori lenjeria intima trece neobservat─â, ea constituie baza vestimenta╚Ťiei tale, a╚Öa c─â va trebui s─â-i acorzi atentia sporita. Aleas─â corect ├«╚Ťi poate da ├«ncredere ├«n tine ╚Öi te poate face s─â te sim╚Ťi confortabil, ├«ncrez─âtoare ╚Öi senzuala. Lenjeria ar trebui s─â fie secretul fiec─ârei femei, leg─âtura senzual─â cu corpul ei, ceea ce o face s─â par─â uimitoare ├«n interior ╚Öi ├«n exterior.

Setul de lenjerieintima este format din 2 piese de culoare bej.  Corsetul este prevazut cu sistem de inchidere si chilot tanga.Este realizat din materiale de calitate ce se vor plia cu delicatete pe formele corpului. Poate fi purtat sub orice tinuta si iti va accentua feminitatea. Bretelele sunt rezistente si vor asigura o pozitie corecta a spatelui. Va oferi un contur deosebit sanilor si va accentua silueta. Un set format din chilot si corset bej poate reprezenta un cadou romantic pentru partenera dvs. Cu siguranta va fi apreciat si va face impresie buna. Isi va gasi cu siguranta locul fruntas in sertarul cu lenjerie intima. Este perfect pentru a crea o imagine sexi si senzuala si pentru a accentua trasaturile taliei.

Caracteristici:

Marime:L

Culoare: bej