Set de Joaca Hot Wheels City Super Pista Bank Blast

140.00 lei

Set de Joaca Hot Wheels City Super Pista Bank Blast

Hot Wheels sunt vehicule miniaturale preferate pentru impingere, colectare si joc de curse de peste 45 de ani. Foarte popular, atat in randul copiilor, cat si pentru colectionari, marca continua sa raspunda tendintelor inovatoare.

  • Masinutele Hot Wheels au piese originale turnate sub presiune.
  • Copiii pot colecta modelele preferate si pot face schimb cu prietenii. Copiii isi pot testa abilitatile si cascadorii cu lansatorul cu mai multe niveluri! Umpleti turnul de distributie cu pana la 8 masini Hot Wheels si rotiti manerul pentru a le aranja. Deblocati seiful apoi, ghidati o masina Hot Wheels prin bucla din interiorul bancii, astfel incat usa boltii sa se deschida, eliberand banii.
  • Incarcati monede Hot Wheels (incluse) sau bani reali in partea de sus a seifului. Copiii pot chiar sa-si parcheze masina preferata in seif pentru pastrarea in siguranta! Seturile Hot Wheels City se concentreaza pe performante palpitante, cu locatii de recunoscut si actiune surprinzatoare.
  • Functii multiple pentru ore de distractie epica alaturi de prieteni. Totul se conecteaza! Fiecare set se conecteaza la alte seturi Hot Wheels.
  • Varsta recomandata: 4 – 8 ani.

Stoc epuizat