Set Eco pilota alba 200×220+2 perne albe

109.00 lei

Setul Eco este compus dintr-o pilota realizata din materiale prietenoase cu pielea si 2 perne confortabile. Pilota are un design modern si atractiv potrivit oricarui sezon.

Caracteristici
Continut set

  • 1xPilota: 200×220 cm.
  • 2xPerna: 50×70 cm.

Culoare: alb.

În stoc

Set pilota alba+2 perne albe

Ai nevoie de o pilota care sa iti asigure confort si caldura? Cassatex iti vine in ajutor cu o gama variata de pilote atat pentru sezonul rece cat si pentru primavara-toamna. De regula iarna este perioada in care cei mai multi cauta sa achizitioneze o pilota noua. Insa, daca alegi o pilota buna, o vei putea utiliza atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Dar pentru asta trebuie sa alegi o pilota din materiale corespunzatoare, o pilota cu densitatea potrivita pentru a asigura un indice de caldura optim, sau chiar o pilota 4 anotimpuri.

Set pilota alba+2 perne albe

Setul Eco este compus dintr-o pilota realizata din materiale prietenoase cu pielea si 2 perne confortabile. Pilota are un design modern si atractiv potrivit oricarui sezon. Pilota este conceputa pentru a oferi un plus de confort ╚Öi siguran╚Ť─â, mai ales dac─â ai str├óns-o pe cea de iarn─â, iar condi╚Ťiile meteo dintr-o var─â mai capricioas─â nu te vor l─âsa s─â dormi bine de frig. Iti poate oferi un somn fara griji si o distribuire uniforma a caldurii astfel incat sa nu te simti sufocat pe timpul noptii. Alaturi de perne va fi setul care iti va completa cu utilitate dormitorul. Va fi o investitie pe termen lung care nu va va dezamagi. Pernele sunt confortabile si vir asigura o pozitie corecta a capului si a coloanei in timpul somnului. Va veti trezi odihniti si cu zambetul pe bune gata de provocarile unei zile noi!

Caracteristici
Continut set

  • 1xPilota: 200×220 cm.
  • 2xPerna: 50×70 cm.

Culoare: alb.