Set hartie igienica Regina, 3 straturi, 20 role

35.00 lei

Regina este hartia igienica durabila optimizata pentru o moliciune maxima. Ofera trei straturi moi cu o tehnologie superioara de gofrare.

Stoc epuizat

Set hartie igienica 3 straturi

Hartia igienica este accesoriul esential si vital in dinamica unei bai. Ni s-a intamplat tuturor, macar o data, sa achizitionam hartie igienica de calitate indoielnica care ne-a fost “infidela” in momentele cheie. Iti prezentam un set de hartie igienica cu 3 straturi ce iti va fi loial in momentele delicate.

Regina este hartia igienica durabila optimizata pentru o moliciune maxima. Ofera trei straturi moi cu o tehnologie superioara de gofrare. Ofera, de asemenea, un ambalaj nou, biodegradabil si compostabil, care poate fi aruncat in gunoiul menajer sau pur si simplu in compost. Vine intr-un ambalaj generos de 20 de role la un pret greu de egalat. Este moale si delicata la atingere si realizata din materiale prietenoase cu pielea. Prevazuta cu 3 straturi generoase va asigura o absorbtie eficienta. Va veti bucura o perioada mai lunga de timp de calitatile acesteia. Isi va dovedi cu succes utilitatea in timp. Ambalajul este compact si nu ocupa mult spatiu. Setul poate fi depozitat in dulapul din baie sau deasupra acestuia. Nu irita pielea si cu siguranta nu veti mai utiliza alta hartie igienica odata ce ati folosit Regina.

Caracteristici:

Ambalaj: 20 de role

Culoare: alb

Straturi: 3