Set incuietoare de siguranta pentru dulap

57.00 lei

Stoc epuizat

Utilizati incuietoarea multipla pentru blocarea sigura a diferitelor piese de mobilier. Siguranta multipla este alegerea potrivita pentru o varietate de cazuri de utilizare.

Set incuietoare de siguranta pentru dulap

Cel mic a facut primii pasi? Un eveniment cu adevarat emotionant care deschide o noua etapa atat in viata dvs cat si a celui mic. Odata cu primii pasi curiozitatea incepe sa domine. Faptul ca se poate ridica cu usurinta, poate pasi ferm il va conduce pe copil catre locurile tentante unde nu putea ajunge din pozitia sezut.

Iti venim in ajutor cu un set de incuietoare de siguranta pentru dulap. Utilizati incuietoarea multipla pentru blocarea sigura a diferitelor piese de mobilier. Siguranta multipla este alegerea potrivita pentru o varietate de cazuri de utilizare. Folositi-le pentru dulapuri, sertare, frigidere, chiar si capace de toaleta. Mecanismul de blocare indeplineste cerintele EN 16948: 2017, care specifica cerintele pentru un mecanism de blocare protejat pentru copii: dispozitivul multi-securitate dureaza cel putin 5000 de cicluri de blocare. Va bloca eficient accesul la sertarele unde cel mic este tentat sa exploreze. Va tine in siguranta atat copilul cat si obiectele din interior. Rezista la trafic intens si chiar daca cel mic va trage, suparat fiind ca nu ajunge unde isi doreste, incuietoarea va ramane ferma pe pozitii. Culoarea ii va permite sa treaca neobservata fiind confundata cu parti din mobila.