Husa de pat cu 2 fete de perna, 160×200 cm, somon

52.00 lei

În stoc

Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea.

Husa de pat cu 2 fete de perna somon

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

Va prezentam o husa de pat cu 2 fete de perna somon ce va asigura o protectie eficienta pentru saltea si ii va prelungi durata de utilizare.  Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea. Setul contine si doua fete de perna din acelasi material prevazute cu fermoar. Imbina cu succes o protectie eficienta pentru saltea cu o lenjerie de pat delicata la atingere. Rezista la spalari si utilizari repetate.

Caracteristici

Culoare: somon.

Dimensiuni:160×200, 2Px 50×70 cm.

Instructiuni de intretinere: lavabil la 30 de grade.