Sistem de purtare Baby KTan, negru, marime XL

199.00 lei

Stoc epuizat

Sistem de purtare negru marime XL

Sistemul de purtare Baby K’tan este 100% natural din bumbac moale, care este un amestec ideal de sling, wrap si marsupiu, oferind pozitiile si beneficiile tuturor celor trei. Nu exista un alt suport disponibil ca acesta care sa permita parintilor sa transporte confortabil sugari si copii mici (de la nastere pana la 3 ani) in mai multe pozitii. Este ideal pentru bebelusii prematuri si bebelusii cu nevoi speciale. Banda de sustinere a spatelui este reglabila si ofera purtatorului un sprijin suplimentar pentru spate si faciliteaza ajustarea distributiei greutatii bebelusului sau copilului mic pe ambii umeri. Designul exclusiv ofera purtatorului un suport din bumbac 100% natural, care este gata de purtat, fara catarame, cleme, inele sau feronerie. Extrem de simplu de utilizat, inventat de parinti, designul sau unic cu bucla dubla ofera un plus de siguranta pentru purtarea copilului si intimitate mamei in timpul alaptarii. Fara substante chimice nocive, formaldehide si coloranti azoici.

Caracteristici

Marca: Baby K’tan
Material: Bumbac

Sistem de purtare negru marime XL

Sistemele de purtare sunt alegerea cea mai recomandat─â pentru p─ârintii grijulii ┼či activi, iar alegerea sistemului de purtare potrivit trebuie s─â ia in calcul at├ót v├órsta c├ót ┼či greutatea copilasului. Sunt un real ajutor intrucat imbina utilitatea cu placutul. Cel mic sta confortabil si in acelasi timp este plimbat in aer liber.

Sistem de purtare negru marime XL

Sistemul de purtare Baby K’tan este 100% natural din bumbac moale, care este un amestec ideal de sling, wrap si marsupiu, oferind pozitiile si beneficiile tuturor celor trei. Permite parintilor sa transporte confortabil sugari si copii mici (de la nastere pana la 3 ani) in mai multe pozitii. Este ideal pentru bebelusii prematuri si bebelusii cu nevoi speciale. Banda de sustinere a spatelui este reglabila. Ofera purtatorului un sprijin suplimentar pentru spate si faciliteaza ajustarea distributiei greutatii bebelusului sau copilului mic pe ambii umeri. Designul exclusiv ofera purtatorului un suport din bumbac 100% natural, care este gata de purtat, fara catarame, cleme, inele sau feronerie. Extrem de simplu de utilizat, inventat de parinti, designul sau unic cu bucla dubla ofera un plus de siguranta pentru purtarea copilului si intimitate mamei in timpul alaptarii. Fara substante chimice nocive, formaldehide si coloranti azoici.

Caracteristici

Marca: Baby K’tan
Material: Bumbac