Solutie curatare si intretinere elemente plastice auto exterioare Arexons, negru, 125ml

13.00 lei

Este ideal pentru reinnoirea, lustruirea si intretinerea in timp a barelor de protectie, mastilor si a tuturor pieselor din plastic ale masinilor, motocicletelor, rulotelor. Protejeaza si salveaza piesele din plastic de imbatranire si decolorare datorita actiunii combinate a razelor UV si a poluarii .

Este un produs de aplicare usoara si rapida care reinnoieste partile exterioare din plastic. Elimina petele clare cauzate de alterarea plastica de catre agentii atmosferici. Reda aspectul original suprafetelor tratate. Formeaza o pelicula usoara, potrivita si rezistenta la spalare. Protejeaza suprafetele tratate de actiunea razelor ultraviolete si a intemperiilor in general.

Mod de utilizare:
Functioneaza la temperatura camerei, nu mai putin de 10°C. Nu este necesara mascarea suprafetelor din jur. Agitati bine recipientul inainte de utilizare si aplicati produsul uniform pe suprafetele curatate folosind buretele. Daca este necesar repetati operatiunea. Orice urma de produs de pe vopsea trebuie indepartata imediat folosind o carpa umeda cu apa si alcool. Spalati bine buretele dupa utilizare.

Marca: Arexons
Cantitate: 125ml
Dimensiune: 15 x 10 x 10 cm

Stoc epuizat