Supliment alimentar Doctor’s Best, alpha-lipoic acid, 600 mg, 180 capsule

100.00 lei

Supliment alimentar Doctor’s Best, alpha-lipoic acid, 600 mg, 180 capsule

Capsule Acid Alfa Lipoic, Alpha Lipoic Acid ALA, 600mg, Doctor`s Best 180 capsule – joaca un rol important in metabolismul glucozei care produce energie celulara in organism. ALA este natural si functioneaza ca un antioxidant in tot corpul, care ajuta la regenerarea altor antioxidanti, cum ar fi vitamina C, vitamina E si glutation. ALA ajuta la sustinerea potentialului organismului in tamponarea radicalilor liberi pentru bunastarea generala.

  • SPRIJINA CORPUL CU ANTIOXIDANTI – ALA este un antioxidant puternic si sustine regenerarea antioxidantilor. Acidul alfa lipoid pare, de asemenea, sa functioneze ca o coenzima atat in ​​functiile antioxidante, cat si in cele metabolice. Antioxidant puternic care este atat un antioxidant solubil in apa, cat si un liposolubil.

SPRIJINA APARAREA CORPULUI IMPOTRIVA RADICALELOR LIBERE – recicleaza antioxidanti precum vitamina C si vitamina E care au capacitatea de a stinge o mare varietate de radicali liberi. De asemenea, sustine functionarea altor antioxidanti prezenti in tesuturi si celule. RADICALE GRATUITE PENTRU BUNASTARE GLOBALA – antioxidantul de lupta impotriva radicalilor liberi ALA produce energie prin suplimentarea cu ALA. Ajuta la mentinerea metabolismului sanatos al glucozei, sustine imbatranirea sanatoasa, functia cognitiva si sanatatea creierului, a ochilor si a sanatatii cardiovasculare

UTILIZARE RECOMANDATA: Ca supliment alimentar, luati o capsula pe zi, de preferinta in timpul meselor sau conform recomandarilor medicului.

Stoc epuizat