Supliment alimentar Now Foods, Vitamin C Crystals Powder, 227 gr

35.97 lei

Supliment alimentar Now Foods, Vitamin C Crystals Powder, 227 gr

Vitamina C este un nutrient solubil in apa bine cunoscut pentru rolul sau vital in sistemul imunitar.

Vitamina C este necesara pentru producerea de colagen (o proteina structurala din tesutul conjunctiv) si, prin urmare, este importanta pentru sanatatea pielii, a oaselor si a articulatiilor. Vitamina C este necesara pentru metabolismul aminoacizilor si pentru utilizarea multor substante nutritive, cum ar fi acidul folic si fierul. Este, de asemenea, un antioxidant extrem de eficient, care poate proteja celulele si moleculele corpului de daunele cauzate de radicalii liberi si de speciile reactive de oxigen generate in timpul metabolismului normal si expunerii la factorii de stres din mediul inconjurator.

Acidul ascorbic fin se dizolva mai usor in lichide decat acidul ascorbic cristalin obisnuit. Acest produs este de calitate farmaceutica.
Utilizare recomandata: Luati o lingurita de 1/4 nivel zilnic in suc sau apa.
Nu este fabricat cu ingrediente din grau, gluten, soia, lapte, ou, peste, crustacee sau nuci de copac. Produs intr-o instalatie GMP care proceseaza alte ingrediente care contin acesti alergeni.
Atentie: numai pentru adulti. Consultati medicul daca sunteti gravida / alapteaza, daca luati medicamente sau aveti o afectiune. A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat dupa deschidere.

Stoc epuizat