Suplimente alimentare Ifigen Oligen Vital Plus, 60 Capsule

20.00 lei

Oligen Vital Plus
Modificari fiziologice apar odata cu varsta in compozitia corpului si in functia diferitelor organe. Unele modificari deriva din fiziologia insasi care afecteaza toti indivizii, inclusiv pe cei care au legatura directa cu nutritia. Alte modificari deriva din factori patologici, care influenteaza longevitatea si calitatea vietii. In cele din urma, un al treilea tip de schimbare este legat de obiceiurile nutritionale si de stil de viata pe care individul le-a avut si le are.
Ingrediente: DHA 80% ulei de peste, lecitina de soia, uleiuri vegetale (palmier si nuca de cocos), oxid de magneziu, rosii (sursa de licopen), uridin monofosfat, emulgator (ceara de albine galbena), acid L-ascorbic, resveratrol (extract de piele de struguri), acetat de DL-╬▒-tocoferil, oxid de zinc, D-pantotenat de calciu, sulfat de mangan, palmitat de retinil, colecalciferol, cianocobalamina, sulfat cupric, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, mononitrat de tiamina, iodat de potasiu, antioxidanti (╬▒, ╬│-tocofer, ╬▒, ╬│ palmitat de ascorbil si galat de propil), picolinat de crom, acid pteroilmonoglutamic si selenit de sodiu. Capsula: gelatina de peste, glicerina si produs colorant (concentrat de cartofi dulci, cirese, mar, ridichi).
Prezenta lipidelor in Oligen Senior (ulei de peste, lecitina de soia, uleiuri vegetale) creste absorbtia vitaminelor liposolubile (A, D, E) si a licopenului.
Mod de utilizare: Luati 2 capsule pe zi. Nu depasiti aceasta doza decat daca este specificat in mod expres.
Prezentare : Pachet cu 60 capsule de 0,88 mg
Avertizari:
Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o alimentatie variata si echilibrata.
A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Stoc epuizat