Suport haine si pantofi Relaxdays cu roti, bambus, 154×73.5×45 cm, nature

250.00 lei

Suport haine si pantofi bambus nature

Suportul de haine Relaxdays este ideal pentru jachete, pulovere si alte articole vestimentare preferate. Are un farmec natural si este realizat din bambus. Poate fi mutat usor prin intermediul sistemului mobil de deplasare cu 4 roti. Este prevazut cu 2 rafturi practice pentru pantofi. Suprafata este rezistenta la zgarieturi.

Caracteristici

  • Greutate: 4.5 kg
  • Culoare: nature
  • Material: bambus
  • Dimensiuni: ┬á154 x 73,5 x 45 cm

Stoc epuizat

Suport haine si pantofi bambus nature

Un suport de haine este un obiect foarte util in orice apartament sau casa, deoarece ajuta la depozitarea in buna stare a tuturor piesele de imbracaminte din garderoba. Daca nu iti mai ajunge spatiul din sifoniere sau ai un dressing, atunci poti apela la un asemenea produs. Iti va organiza spatiul eficient, il va elibera si iti va tine la indemana articolele vestimentare preferate. Iti poti aranja asa cum doresti toate camasile, bluzele, pantalonii, paltoanele sau gecile fara probleme. Accesul la haine va fi unul rapid.

 

Suport haine si pantofi bambus nature

Suportul de haine Relaxdays este ideal pentru jachete, pulovere si alte articole vestimentare preferate. Are un farmec natural si este realizat din bambus. Poate fi mutat usor prin intermediul sistemului mobil de deplasare cu 4 roti. Este prevazut cu 2 rafturi practice pentru pantofi. Suprafata este rezistenta la zgarieturi.Cu acest suport pentru haine va asigurati ca puteti depozita hainele intr-o maniera organizata si ca este si mobil. Raftul este echipat cu 4 roti in partea inferioara, ceea ce il face usor de mutat. Raftul este realizat din bambus, este foarte usor si in acelasi timp foarte robust si rezistent la zgarieturi. Aspectul natural si cald al materialului ofera interiorului tau un accent placut. Pe langa bara lata, raftul este dotat cu 2 rafturi pentru pantofi si bocanci.  Prezinta o tija lata robusta pentru umerase.

Caracteristici

  • Greutate: 4.5 kg
  • Culoare: nature
  • Material: bambus
  • Dimensiuni: ┬á154 x 73,5 x 45 cm