Suport telescopic pentru haine Herkules, metal, 20 Kg

200.00 lei

Stoc epuizat

Anun╚Ť─â-m─â c├ónd articolul este din nou in stoc.

Stim cu totii cat de greu este, uneori, sa pastrati ordinea in casa. Un milion de lucruri intr-un spatiu mic. In acest sens, va vine in ajutor Herkules, un adevarat campion in ceea ce priveste gadgeturile pentru casa. Asa ca, de acum inainte, nu se va mai intampla sa cautati un articol vestimentar o jumatate de ora. Totul va avea locul sau si ceea ce este mai important – veti economisi o multime de spatiu

Suport telescopic pentru haine

Un suport de haine este un obiect foarte util in orice apartament sau casa, deoarece ajuta la depozitarea in buna stare a tuturor piesele de imbracaminte din garderoba. Daca nu iti mai ajunge spatiul din sifoniere sau ai un dressing, atunci poti apela la un asemenea produs. Utilizand un suport de haine, iti poti aranja asa cum doresti toate camasile, bluzele, pantalonii, paltoanele sau gecile fara probleme. Este un accesoriu foarte eficient, iar accesul la haine va fi unul rapid.

Stim cu totii cat de greu este, uneori, sa pastrati ordinea in casa. Un milion de lucruri intr-un spatiu mic. In acest sens, va vine in ajutor Herkules, un suport telescopic pentru haine, un adevarat campion in ceea ce priveste gadgeturile pentru casa. Asa ca, de acum inainte, nu se va mai intampla sa cautati un articol vestimentar o jumatate de ora. Totul va avea locul sau si ceea ce este mai important – veti economisi o multime de spatiu. Este realizat din materiale de calitate si are o durabilitate extinsa.

Caracteristici

  • Greutatea maxima pe care o poate sustine o bara este de 20 kg.
  • Inaltime reglabila – de la 165 la 300 cm.
  • Latime reglabila – de la 75 la 120 cm.
  • Culoare: alb, gri