Taburet lemn Mungur, 35×50 cm

335.00 lei

Taburet lemn

Taburetul Mungur este realizat din lemn reciclat. Are o capacitate de incarcare de max 150 kg. Scaunul se livreaza complet asamblat si poate fi folosit imediat dupa despachetare.

Caracteristici

 • Culoare
  Maro deschis.
 • Dimensiuni totale :
  ├ś 40 cm, H 50 cm

Stoc epuizat

Taburet lemn

De cele mai multe ori achizitionam un taburet impreuna cu alta piesa de mobilier: un fotoliu, o canapea, un scaun. Dar sunt si situatii cand pur si simplu e atractie de moment si decidem sa il achizitonam. Pot fi integrate cu stil in incapere si pot constitui piesa de rezistenta.

Taburet lemn

Taburetul┬áMungur este realizat din lemn reciclat. Are o capacitate de incarcare de max 150 kg. Scaunul se livreaza complet asamblat si poate fi folosit imediat dupa despachetare. Are un aer vintage si va aduce un aer nostalgic al vremurilor de odinioara. Are dimensiuni accesibile si poate fi amplasat cu usurinta acolo unde este necesar. Culoarea maro deschis ii permite sa faca” echipa buna” cu celelalte piese de mobilier din incapere. Poate fi utilizat si de catre copii. Daca cei mici sunt la etapa in care mananca independent acest taburet le poate deveni cel ma bun prieten la orele mesei. Este ideal pentru a lectura o carte fascinanta la gura sobei sau pentru a savura in tihna o ceasca de ceai fiebinte. Are un sezut confortabil si perfect finisat. Prezinta un grad ridicat de stabilitate.

Caracteristici

 • Culoare
  Maro deschis.
 • Dimensiuni totale┬á:
  ├ś 40 cm, H 50 cm