Tarc de joaca pliabil Brevi, 111 x 79 x 78 cm

370.00 lei

Stoc epuizat

Tarc de joaca pliabil

Tarcul pentru bebe sau tarcul de joaca pentru copii este o piesa de mobilier indispensabila atat pentru tine cat si pentru micutul tau. Tarcul de joaca pentru copii Soft & Play – de la Brevi are forma dreptunghiulara, si se poate folosi inca din primele zile de viata ale copilului. Este echipat standard cu saltea matlasata. Cel mic va fi in deplina siguranta in timp ce dvs puteti face diverse treburi necesare prin casa. Modalitatea de pliere este tip carte.

Caracteristici:
Greutate produs: 12.1 kg

Tarc de joaca pliabil

Tarcul pentru bebe sau tarcul de joaca pentru copii este o piesa de mobilier indispensabila atat pentru tine cat si pentru micutul tau.Un tarc de joaca  nu numai ca ii ofera celui mic un mediu sigur in care sa se joace, dar te ajuta si pe tine sa dispui de timp liber, timp in care sa faci diverse treburi prin casa (gatesti, speli, curatenie etc) sau chiar sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile.

Tarc de joaca pliabil

Tarcul de joaca pentru copii Soft & Play – de la Brevi are forma dreptunghiulara, si se poate folosi inca din primele zile de viata ale copilului. Este echipat standard cu saltea matlasata. Cel mic va fi in deplina siguranta in timp ce dvs puteti face diverse treburi necesare prin casa. Modalitatea de pliere este tip carte. Este viu colorat si ii va atrage atentia copilului. Daca poti lasa bebelusul in patut in primele luni, cu timpul vei vedea ca cel mic este din ce in ce mai activ iar patutul nu mai este un mediu sigur in care cel mic sa se joace. In plus in momentul in care incepe sa se ridice in picioruse┬á un tarc este o varianta ideala de siguranta.

Caracteristici:
Greutate produs: 12.1 kg