Textmarker – Stabilo BOSS ORIGINAL, rosu

7.00 lei

Stoc epuizat

Textmarker rosu

Un marker a devenit un mijloc de scriere tot mai folosit pentru diferite categorii de persoane, precum elevi, studenti, profesori sau salariati. Markerul este un produs utilizat de elevi si studenti, in special.

Textmarker – Stabilo BOSS ORIGINAL este ideal pentru evidentierea textelor de diferite dimensiuni, precum si pentru desenarea liniilor de diferite grosimi. Este reincarcabil cu cerneala pe baza de apa.┬á Calitatea puternica a constructiei inseamna ca varful va dura foarte mult timp.

Textmarker rosu

Un marker a devenit un mijloc de scriere tot mai folosit pentru diferite categorii de persoane, precum elevi, studenti, profesori sau salariati. Markerul este un produs utilizat de elevi si studenti, in special.Daca cei mai mici, il folosesc pentru a colora la desen, copiii mai mari il utilizeaza la scoala pe tabla sau pe caiete.Atunci cand ai nevoie sa subliezi ceva pe o carte sau pe o coala de hartie, cand trebuie sa trasezi un contur pe un material textil, ori trebuie sa inscriptionerzi un CD sau DVD, este recomandat sa folosesti un marker.

Textmarker rosu

Textmarker – Stabilo BOSS ORIGINAL este ideal pentru evidentierea textelor de diferite dimensiuni, precum si pentru desenarea liniilor de diferite grosimi. Este reincarcabil cu cerneala pe baza de apa.┬á Calitatea puternica a constructiei inseamna ca varful va dura foarte mult timp. Cei mici il pot folosi la gradinita sau la scoala pentru a-si scrie numele pe tricouri sau pentru a-si lasa mesaje la finalul anului scolar. Are o culoare placuta si este usor de manevrat. Nu prezinta risc de scurgere sau de rupere a varfului. Traseaza linii bine definite ,iar textul sau desenul va avea o culoare intensa. Este un produs calitativ. Are dimensiuni reduse si il puteti avea la indemana in orice moment.