Ventilator Beper Ve.119, auriu

433.00 lei

Ventilatorul elegant Beper este pozitionat  pe un piedestal de 45 cm cu trepied cu efect de cupru. Este un ventilator pentru toate situatiile: cu o putere de 60 de wati, vantul proaspat bate chiar si in zilele cele mai fierbinti si elimina caldura din incaperile tale.

În stoc

Ventilator auriu

A sosit vara mult asteptata. Razele calde ale soarelui incep sa ne dezmorteasca simturile “inghetate” si sa faca loc culorii in obraji si pe trup. Pe cat de placuta ar fi caldura si oricat de rasfatati ne-am simti de soare, avem totusi nevoie in anumite momente din zi de o briza racoritoare.

Un ventilator auriu va fi accesoriul care va va indeplini dorinta. Ventilatorul elegant Beper este pozitionat  pe un piedestal de 45 cm cu trepied cu efect de cupru. Este un ventilator pentru toate situatiile: cu o putere de 60 de wati, vantul proaspat bate chiar si in zilele cele mai fierbinti si elimina caldura din incaperile tale. Cu cele trei setari de viteza, unghiul de inclinare reglabil la 20° si oscilatia comutabila de 80°, puteti regla ventilatorul in functie de dorintele dumneavoastra. Are un design elegant si se va potrivi cu usurinta in decorul camerei in care decideti sa il amplasati. Nu ocupa mult spatiu si va improspata intr-o secunda ambientul. Va mentine acea senzatie de racoare revitalizanta o perioada insemnata de timp. Culoarea ii va permite sa faca ” echipa” buna cu celelalte elemente din incapere. Este dotat cu functii multiple.

Caracteristici

Putere: 60 W

Culoare: auriu