Vitrina Billy, maro, 237x80x30 cm

833.00 lei

Vitrina Billy are o unitate suplimentara de extensie pe inaltime, care iti permite sa folosesti la maximum suprafata peretelui.

Stoc epuizat

Vitrina maro

Livingul reprezinta incaperea centrala intr-o locuinta. Acolo se concentreaza toata atentia si activitatea mai ales atunci cand avem musafiri. O canapea eleganta, un televizor performant, o masuta utila , o perdea cocheta sunt doar cateva dintre elemente ce creeaza atmosfera primitoare.

Iti venim in completare cu o vitrina maro din lemn deosebita. Vitrina Billy are o unitate suplimentara de extensie pe inaltime, care iti permite sa folosesti la maximum suprafata peretelui. Politele reglabile si poti modifica spatiul dintre ele astfel incat sa fie potrivit nevoilor tale. Este prevazuta cu balamale reglabile; poti regla usa pe verticala si pe orizontala. Usile din sticla pastreaza obiectele tale preferate departe de praf, dar totusi la vedere. Este prevazuta cu spatiu de depozitare cu usi. Va va ajuta sa tineti la indemana obiectele necesare , dar in acelasi timp departe de ochii curiosilor.  Puteti crea un colt intim cu fotografii de familie sau puteti aseza suvenirurile si obiectele decorative preferate. O puteti amplasa acolo unde considerati ca aduce un plus stilistic. Va da o nota proaspata interiorului prin materialele lemnoase din care este executata si va va duce cu gandul la un colt de natura linistitor.

 

Caracteristici

Dimensiuni: 237x80x30 cm

Culoare: maro

Material: lemn