Vitrina Palermo, alba, lemn 124x72x39 cm

950.00 lei

Vitrina Palermo este un mobilier modern de sufragerie care se va potrivi perfect in fiecare living, subliniind stilul contemporan unic al camerei. Include o instructiune clara de asamblare si toate elementele.

În stoc

Vitrina alba lemn

Livingul reprezinta incaperea centrala intr-o locuinta. Acolo se concentreaza toata atentia si activitatea mai ales atunci cand avem musafiri. O canapea eleganta, un televizor performant, o masuta utila , o perdea cocheta sunt doar cateva dintre elemente ce creeaza atmosfera primitoare.

Iti venim in completare cu o vitrina alba din lemn deosebita. Vitrina Palermo este un mobilier modern de sufragerie care se va potrivi perfect in fiecare living, subliniind stilul contemporan unic al camerei. Include o instructiune clara de asamblare si toate elementele. Va fi atractia principala in livingul dvs prin combinatia atractiva de culori, materiale si texturi diferite. Este realizata din materiale de calitate si va fi o investitie pe termen lung. Este prevazuta cu spatiu de depozitare cu usi. Va va ajuta sa tineti la indemana obiectele necesare , dar in acelasi timp departe de ochii curiosilor. Iluminarea LED ii confera un design aparte si o eleganta desavarsita.  Puteti crea un colt intim cu fotografii de familie sau puteti aseza suvenirurile si obiectele decorative preferate. Are dimensiuni accesibile si o puteti amplasa acolo unde considerati ca aduce un plus stilistic. Este prevazuta cu picioruse pentru o mai buna ventilare a spatiului.

Caracteristici

Dimensiuni vitrina:

  • Latime: 72 cm.
  • Inaltime: 124 cm.
  • Adancime: 39 cm.

Material: lemn.
Decor: stejar lucios.

Iluminare: LED inclusa.