Vitrina suspendata Locarno

649.00 lei

Vitrina suspendata

Vitrina suspendata Locarno este prevazuta cu o usa de vitrina cu polita de sticla, doua usi din lemn, fiecare cu un raft din lemn. Manerele sunt realizate din plastic argintiu. Are un stil modern si iluminare LED pentru raftul din sticla. Produsul se livreaza dezasamblat, instructiunile de asamblare ilustrate sunt incluse.

Caracteristici:

  • Dimensiuni:
    138x39x48 cm.
  • Material: mdf.
  • Greutate: 37 kg.

În stoc

Vitrina suspendata

├Än ultima vreme vitrina a revenit puternic ├«n trend ╚Öi aduce un plus de farmec livingului sau diningului. Atunci c├ónd spa╚Ťiul de care dispui nu este tocmai generos, o vitrin─â poate lua cu u╚Öurin╚Ť─â locul unui dulap ├«nchis. O vitrin─â creeaz─â iluzia unui spa╚Ťiu mai generos, c─âci u╚Öile sale elibereaz─â vizual ├«nc─âperea. ├Än plus, interiorul va fi mai luminos ╚Öi mai primitor.O vitrin─â cu┬á este foarte u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut, printr-o simpl─â ╚Ötergere cu o lavet─â.

Vitrina suspendata

Vitrina suspendata Locarno este prevazuta cu o usa de vitrina cu polita de sticla, doua usi din lemn, fiecare cu un raft din lemn. Manerele sunt realizate din plastic argintiu. Are un stil modern si iluminare LED pentru raftul din sticla. Produsul se livreaza dezasamblat, instructiunile de asamblare ilustrate sunt incluse. Are un design elegant si va completa cu stil un perete care parea lipsit de viata. Are dimensiuni accesibile si poate fi amplasata cu usurinta acolo unde va este necesara.Are un spatiu de depozitare generos si poate tine departe de ochii curiosilor obiectele pe care nu le doriti la vedere. Combinatia de culori ii va permite vitrinei Locarno sa se asocieze cu usurinta cu celelalte piese de mobilier prezente in incapere.

Caracteristici:

  • Dimensiuni:
    138x39x48 cm.
  • Material: mdf.
  • Greutate: 37 kg.