Balsam de rufe Presto White, 1.5 L , 60 spalari

14.90 lei

Balsam de rufe 1.5 L

Cine nu iubește parfumul proaspăt al rufelor abia scoase din mașina de spălat? Însă, de multe ori, detergentul nu este suficient pentru a lăsa hainele și lenjeriile moi și catifelate și cu un miros puternic și de aceea trebuie să apelezi la ajutorul unui balsam de rufe. Balsamul de rufe Presto White este concentrat si testat dermatologic.Iti va lasa rufele moi si cu un miros proaspat pentru mai mult timp. Are tehnologie de eliberare a parfumului. Nu turnati balsamul pentru tesaturi direct pe haine.

În stoc

Balsam de rufe 1.5 L

Cine nu iubește parfumul proaspăt al rufelor abia scoase din mașina de spălat? Însă, de multe ori, detergentul nu este suficient pentru a lăsa hainele și lenjeriile moi și catifelate și cu un miros puternic și de aceea trebuie să apelezi la ajutorul unui balsam de rufe.  Balsamul de rufe trebuie sa protejeze materialul hainelor, al prosoapelor și lenjeriilor de pat. Trebuie sa înmoaie țesătura și sa ajute la  călcarea mai ușoară. Alege un balsam de rufe pe care să îl adaugi separat în mașina de spălat rufe care să acționeze la finalul ciclului de spălare .Indiferent de alegere te vei bucura de haine moi și catifelate, perfecte pentru a fi purtate întreaga zi.

Balsam de rufe 1.5 L

Balsamul de rufe Presto White este concentrat si testat dermatologic.Iti va lasa rufele moi si cu un miros proaspat pentru mai mult timp. Are tehnologie de eliberare a parfumului. Nu turnati balsamul pentru tesaturi direct pe haine. Balsamul vine intr-un ambalaj generos de 1,5 l si este suficient pentru 60 de spalari. Are un miros imbietor si va fi o reala placere sa deschideti dressing-ul cu haine. Cu siguranta va deveni balsamul tau de rufe preferat. Te va face sa nu mai consideri spalatul rufelor un stres.