Birou Granada, sticla, design retro, 95x88x42 cm

1,057.00 lei

Biroul Granada este realizat din sticla. Cadrul are un finisaj din alama antica. Biroul este livrat intr-un pachet care economiseste spatiu – odata ce picioarele au fost asamblate, poate fi folosit imediat.

Caracteristici

Culoare

  • Rama: Alama colorata cu finisaj antic.
  • Blat: Transparent.

Dimensiuni: L 95 cm, H 88 cm, D 42 cm.

Material

  • Cadru: metal, acoperit.
  • Blat: sticla securizata.

Stoc epuizat

Birou sticla design retro

Într-o amenajare, armonia este cea mai importantă. Fiecare obiect ales trebuie să își aducă aportul la imaginea de ansamblu să o completeze și să se asorteze atât ca formă cât și din punct de vedere cromatic. Adăugarea unui birou este întotdeauna o alege care se face din motive care țin de funcționalitate, adică este o necesitate. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să alegi orice. E important felul în care se încadrează în design, așa că asigură-te că alegi un model care completează armonios amenajarea ta.

Birou sticla design retro

Biroul Granada este realizat din sticla. Cadrul are un finisaj din alama antica. Biroul este livrat intr-un pachet care economiseste spatiu – odata ce picioarele au fost asamblate, poate fi folosit imediat. Este potrivit pentru a fi amplasat acasa sau in camera unui adolescent.Picioarele biroului sunt realizate din metal. Poate fi folosit si ca un obiect decorativ in camera de zi. Cu siguranta o vaza cu flori va anima ambientul.Va face echipa buna si cu alte piese de mobilier care sunt amplasate in incapere. Scaunul de birou va intra cu usurinta sub birou si nu trebuie sa va faceti griji ca va veti lovi la picioare.Pentru ca amenajarea ta să arate la fel de bine, asigură-te că alegi dimensiunea potrivită pentru noul tău birou. Măsoară atent spațiul și alege cu grijă locul în care urmează să îl amplasezi! Cu siguranta nu iti doresti surprize neplacute mai ales daca il astepti de ceva vreme.

Caracteristici

Culoare

  • Rama: Alama colorata cu finisaj antic
  • Blat: Transparent

Dimensiuni: L 95 cm, H 88 cm, D 42 cm

Material

  • Cadru: metal, acoperit
  • Blat: sticla securizata