Birou Granada, sticla, design retro, 95x88x42 cm

1,057.00 lei

Stoc epuizat

Biroul Granada este realizat din sticla. Cadrul are un finisaj din alama antica. Biroul este livrat intr-un pachet care economiseste spatiu – odata ce picioarele au fost asamblate, poate fi folosit imediat.

Caracteristici

Culoare

  • Rama: Alama colorata cu finisaj antic.
  • Blat: Transparent.

Dimensiuni: L 95 cm, H 88 cm, D 42 cm.

Material

  • Cadru: metal, acoperit.
  • Blat: sticla securizata.

Birou sticla design retro

├Äntr-o amenajare, armonia este cea mai important─â. Fiecare obiect ales trebuie s─â ├«╚Öi aduc─â aportul la imaginea de ansamblu s─â o completeze ╚Öi s─â se asorteze at├ót ca form─â c├ót ╚Öi din punct de vedere cromatic. Ad─âugarea unui birou este ├«ntotdeauna o alege care se face din motive care ╚Ťin de func╚Ťionalitate, adic─â este o necesitate. Dar asta nu ├«nseamn─â c─â ar trebui s─â alegi orice. E important felul ├«n care se ├«ncadreaz─â ├«n design, a╚Öa c─â asigur─â-te c─â alegi un model care completeaz─â armonios amenajarea ta.

Birou sticla design retro

Biroul Granada este realizat din sticla. Cadrul are un finisaj din alama antica. Biroul este livrat intr-un pachet care economiseste spatiu – odata ce picioarele au fost asamblate, poate fi folosit imediat. Este potrivit pentru a fi amplasat acasa sau in camera unui adolescent.Picioarele biroului sunt realizate din metal. Poate fi folosit si ca un obiect decorativ in camera de zi. Cu siguranta o vaza cu flori va anima ambientul.Va face echipa buna si cu alte piese de mobilier care sunt amplasate in incapere. Scaunul de birou va intra cu usurinta sub birou si nu trebuie sa va faceti griji ca va veti lovi la picioare.Pentru ca amenajarea ta s─â arate la fel de bine, asigur─â-te c─â alegi dimensiunea potrivit─â pentru noul t─âu birou. M─âsoar─â atent spa╚Ťiul ╚Öi alege cu grij─â locul ├«n care urmeaz─â s─â ├«l amplasezi! Cu siguranta nu iti doresti surprize neplacute mai ales daca il astepti de ceva vreme.

Caracteristici

Culoare

  • Rama: Alama colorata cu finisaj antic
  • Blat: Transparent

Dimensiuni: L 95 cm, H 88 cm, D 42 cm

Material

  • Cadru: metal, acoperit
  • Blat: sticla securizata