Coltar 4 locuri tapitat Melva, bej

5,741.00 lei

Coltar 4 locuri tapitat Melva, bej

Detalii
Coltar cu 4 locuri. Scaun adanc. Capacitate maxima de incarcare: 260 kg. Husa nu este detasabila. Sezlongul este situat in partea stanga in fata canapelei. Dupa montarea picioarelor si punerea elementelor canapelei, canapeaua poate fi folosita imediat. Picioarele sunt situate in interiorul corpului canapelei, accesibile printr-o balama de pe partea inferioara a canapelei.

Culoare
Bej.

Masuri
Dimensiuni totale: Latime 319 cm, Inaltime 72 cm, Adancime 144 cm.
Dimensiuni scaun: Adancime 71 cm, Inaltime 43 cm, Latime 170 cm.
Dimensiuni scaun sezlong: Adancime 114 cm, Inaltime 43 cm, Latime 90 cm.
Cotiere: Inaltime 58 cm.

Material
Tapiterie: poliester. Tapiteria de inalta calitate este potrivita pentru utilizare zilnica intensiva cu 35.000 de cicluri de abraziune in testul Martindale. Captuseala: spuma cu captuseala Nosag. Densitate: 35 kg / m³. Structura: lemn masiv de pin, PAL. Picioare: lemn de pin. Picioarele in care sunt amplasate in interiorul corpului canapelei, accesibil printr-o balama pe partea inferioara a canapelei.

Instructiuni de spalare
Murdaria usoara poate fi indepartata bine cu o carpa umeda. Pentru petele persistente se pot folosi produse de curatare textile disponibile in comert. Spray-urile pentru curatarea si impregnarea tesaturilor se gasesc si in gama noastra. Deoarece nu putem oferi o garantie pentru detergenti, avem urmatoarele sfaturi pentru dvs.: Testati intotdeauna detergentii intr-un loc neobservat! Acest lucru poate asigura ca materialul nu este atasat.

Stoc epuizat