Cuvertura Sofia, catifea, neagra, 170×210 cm

109.00 lei

Pentru un dormitor la moda si modern va recomandam o cuvertura de catifea moale si placuta la atingere matlasata intr-un model geometric aparte. Partea superioara a cuverturii este confectionata dintr-o tesatura catifelata, cu un luciu subtil, in timp ce partea inferioara este dintr-o tesatura neteda care impiedica cuvertura sa alunece de pe lenjeria de pat.

Caracteristici:

Dimensiuni

  • Latime: 220 cm
  • Lungime: 240 cm

Compozitie: 100% poliester
Greutate: 210 (sus) +75 (umplutura) +120 (jos) g/m 2

Culoare: negru

Stoc epuizat

Cuvertura catifea neagra

Cuvertura de pat este un element care te va ajuta sa conturezi stilul camerei , sa oferi o noua infatisare patului si sa il protejezi de uzura zilnica. Imbina estetica atractiva a unui accesoriu esential intr-un dormitor cu functionalitate unui invelis util. Se prezinta intr-o multitutudine de culori captivante, dimensiuni generoase potrivite oricarui pat si cu imprimeuri ce te poarta cu gandul la plaje insorite, jungla luxurianta sau la momente romantice la apus de soare.

Cuvertura catifea neagra

Pentru un dormitor la moda si modern va recomandam o cuvertura de catifea moale si placuta la atingere matlasata intr-un model geometric aparte. Partea superioara a cuverturii este confectionata dintr-o tesatura catifelata, cu un luciu subtil, in timp ce partea inferioara este dintr-o tesatura neteda care impiedica cuvertura sa alunece de pe lenjeria de pat. Atat partea de jos, cat si cea de sus sunt matlasate perfect intr-un model geometric. Umplutura pufoasa dintre straturile de material face cuvertura mai groasa si flexibila. Marginea cuverturii a fost finisata cu un ornament estetic. Culoarea uniforma calmeaza vizual si organizeaza interiorul, subliniind stilul unui dormitor elegant, modern.

Caracteristici:

Dimensiuni

  • Latime: 220 cm
  • Lungime: 240 cm

Compozitie: 100% poliester
Greutate: 210 (sus) +75 (umplutura) +120 (jos) g/m 2

Culoare: negru