Detergent pentru curatarea suprafetelor Diversey, 5 L

51.00 lei

În stoc

Diversey este un detergent dezinfectant Lysoform Professional. Este indicat pentru curatarea eficienta a mediilor foarte frecventate precum sali de sport, birouri, spitale, locuri publice. Este potrivit pentru toate suprafetele si podelele lavabile.

Detergent pentru curatarea suprafetelor

Curatenia este activitatea care ne ocupa cel mai mult timp in cadrul locuintei. Igienizarea spatiului, aerisirea si o imagine de ansamblu proaspata poate necesita si cateva ore de munca. Iti venim in ajutor cu un detergent pentru curatarea suprafetelor care va mentine un spatiu fresh si o podea in care te poti oglindi.

Diversey este un detergent dezinfectant Lysoform Professional. Este indicat pentru curatarea eficienta a mediilor foarte frecventate precum sali de sport, birouri, spitale, locuri publice. Este potrivit pentru toate suprafetele si podelele lavabile. Nu ataca metalele, nu pateaza lenjeria si elimina mirosurile neplacute. Distruge bacteriile, culturile microbiene si virusii. Se prezinta intr-un ambalaj generos de 5 L si va fi un ajutor de nadejde atunci cand trebuie sa curatati. Poate fi utilizat si acasa si va garanta suprafete stralucitoare. Il puteti depozita in dulapul cu produse de curatenie sau in locurile in care va este la indemana cu usurinta. Va face echipa buna cu celelalte produse pe care le utilizati si va scurta considerabil timpul pe care il alocati in mod obisnuit curateniei din locuinta sau din locurile publice. Pastrati-l la distanta de cei mici si evitati contactul cu ochii.

Caracteristici

Volum: 5 L