Lenjerie Pucioasa finet Gold 6 piese, 220×240 cm

137.00 lei

Intreaga gama de lenjerii de la Pucioasa este realizata din material non-alergenic. In crearea lor, ne-am ghidat dupa calitatea firului de bumbac folosit in raport cu densitatea optima.

Stoc epuizat

Lenjerie Pucioasa finet 6 piese

O lenjerie de pat calitativa permite aerului sa circule pentru ca pielea ta sa fie oxigenata in permanenta. Va oferi un grad sporit de confort si va avea un plus de stil si eleganta. In plus va rezista la utilizari si spalari multiple, fara sa isi schimbe aspectul sau calitatea. Calitatea lenjeriei de pat este principalul aspect care trebuie sa va preocupe atunci cand doriti sa achizitionati una noua.

Iti prezentam o lenjerie Pucioasa din finet cu 6 piese ce iti va completa dormitorul cu eleganta si va crea o atmosfera primitoare. Intreaga gama de lenjerii de la Pucioasa este realizata din material non-alergenic. In crearea lor, ne-am ghidat dupa calitatea firului de bumbac folosit in raport cu densitatea optima. Lenjeriile sunt certificate cu Standardul International OEKO TEX 100, standard ce atesta folosirea de substante, pe tot parcursul procesului de productie, ce nu sunt daunatoare omului. Lenjeriile pe care le comercializam sunt destinate atat utilizarii in scop personal cat si pentru unitatile de cazare. Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Cearceaf pilota: 200×220 cm
  • Husa de pat: 220×240 cm
  • 2 Fete de perna: 50×70 cm
  • 2 Fete de perna: 70×70 cm

Descriere compozitie textila: 72% bumbac + 28% poliester.
Imprimata colorat reactiv

Antisifonare

Se spala la 40 C.