Masa de cafea rotunda Metdrum, metal, maro, Ø85×25 cm

1,235.00 lei

Masuta de cafea Metdrum este rotunda si ideala pentru living. Capacitatea maxima de incarcare este de 10 kg. Se livreaza asamblata si poate fi folosita imediat dupa despachetare.

Caracteristici

Culoare: maro.

Dimensiuni

  • Diametru: 85 cm.
  • Inaltime: 25 cm.

Material: metal.

Stoc epuizat

Masa de cafea rotunda metal maro

Cafeaua este un lichid de culoare neagră, este amară și ușor acidulată, având un efect stimulant la oameni datorită conținutului de cafeină. Este una dintre cele mai populare băuturi și se poate consuma în diferite forme (de exemplu espresso sau cappuccino). De obicei este consumată ca o băutură caldă. Cu totii stim ca cele mai bune povesti prind viata la o ceasca de cafea , te deconectezi si dai frau liber trairilor. Si o cafea buna are nevoie de un suport pe masura pentru ca tabloul sa fie complet. Aici iti venim noi in ajutor . Avem o gama variata de masute de cafea ideale pentru timpul petrecut cu cei dragi la depanat amintiri. 

 

Masa de cafea rotunda metal maro

Masuta de cafea Metdrum este rotunda si ideala pentru living. Capacitatea maxima de incarcare este de 10 kg. Se livreaza asamblata si poate fi folosita imediat dupa despachetare. Masuta eleganta ofera spatiu suplimentar pentru decoratiuni, o vaza sau serveste ca loc de depozitare practic pentru o cana sau o carte langa canapeaua din living. Ideala pentru a savura o cafea buna in tihna.Orice alegi, spațiul tău va beneficia de un plus de stil. Iar ceașca ta de cafea va avea o nouă casă departe de casă.

Caracteristici

Culoare: maro.

Dimensiuni

  • Diametru: 85 cm.
  • Inaltime: 25 cm.

Material: metal.