Noptiera Elin cu spatiu de depozitare lemn-MDF alb-bej 40×30.5x54cm

314.00 lei

Stoc epuizat

Anunță-mă când articolul este din nou in stoc.

Noptiera cu spatiu de depozitare alb-bej

Noptiera Elin este prevazuta cu depozitare. Aceasta noptiera, in culoarea bej si alb, va fi perfecta pentru a aduce un stil contemporan in camera dvs..Deschiderea acestuia va fi practica pentru a stoca ceea ce doriti. Noptiera se deschide asemenea unui cufar, iar spatiul de depozitare este generos.

Caracteristici:

  • Material: lemn-MDF
  • Dimensiune (cm): 52.3x40x30.5
  • Culori: bej-alb
  • Greutate: 3,2 kg

Brand: THE HOME DECO FACTORY

Noptiera cu spatiu de depozitare alb-bej

Noptiera este acea piesă de mobilier specifică dormitorului, ce poate asigura atât intimitate cât și confort întregind ansamblul dormitorului. Rolul acesteia este atât estetic cât și funcțional, datorită aspectului practic oferit de posibilitatea păstrării la îndemână, cât mai aproape, de diverse obiecte pe timp de noapte, veioza, cărțile, o revistă, ceasul deșteptător, device-ul preferat și poate un pahar cu apă. Noptiera dă confortul acelor „nimicuri‟ de lângă tine și nu mai necesită o deplasare suplimentara. Mărimea ei este în general funcție de lățimea căii de acces din jurul patului, pe ea găsim pe lângă o sursă discretă de lumină și telefonul mobil, ochelarii sau alte câteva nimicuri foarte necesare de care nu ne vom despărți decât în timpul somnului.

Noptiera cu spatiu de depozitare alb-bej

Noptiera Elin este prevazuta cu depozitare. Aceasta noptiera, in culoarea bej si alb, va fi perfecta pentru a aduce un stil contemporan in camera dvs..Deschiderea acestuia va fi practica pentru a stoca ceea ce doriti. Noptiera se deschide asemenea unui cufar, iar spatiul de depozitare este generos. Are un design elegant si se va integra cu usurinta in decor. Culoarea alb-bej ii va permite sa se asocieze cu celelalte obiecte de mobilier prezente in incapere. Avand dimensiuni reduse poate fi amplasata cu usurinta acolo unde va este necesara. O puteti amplasa atat in dormitor cat si in living si va puteti “ascunde comorile” in interiorul sau departe de ochii curiosilor. Este o piesa de mobilier inedita ce va aduce un plus de eleganta si rafinament caminului dvs. Ofera spatiu de depozitare pentru obiectele de mici dimensiuni pe care doriti sa le aveti la indemana.

Te asteptam pe site sa alegi ce ti se potriveste!

Caracteristici:

  • Material: lemn-MDF
  • Dimensiune (cm): 52.3x40x30.5
  • Culori: bej-alb
  • Greutate: 3,2 kg

Brand: THE HOME DECO FACTORY