Noptiera Elin cu spatiu de depozitare lemn-MDF alb-bej 40×30.5x54cm

314.00 lei

Noptiera cu spatiu de depozitare alb-bej

Noptiera Elin este prevazuta cu depozitare. Aceasta noptiera, in culoarea bej si alb, va fi perfecta pentru a aduce un stil contemporan in camera dvs..Deschiderea acestuia va fi practica pentru a stoca ceea ce doriti. Noptiera se deschide asemenea unui cufar, iar spatiul de depozitare este generos.

Caracteristici:

  • Material: lemn-MDF
  • Dimensiune (cm): 52.3x40x30.5
  • Culori: bej-alb
  • Greutate: 3,2 kg

Brand: THE HOME DECO FACTORY

Stoc epuizat

Noptiera cu spatiu de depozitare alb-bej

Noptiera este acea pies─â de mobilier specific─â dormitorului, ce poate asigura at├ót intimitate c├ót ╚Öi confort ├«ntregind ansamblul dormitorului. Rolul acesteia este at├ót estetic c├ót ╚Öi func╚Ťional, datorit─â aspectului practic oferit de posibilitatea p─âstr─ârii la ├«ndem├ón─â, c├ót mai aproape, de diverse obiecte pe timp de noapte, veioza, c─âr╚Ťile, o revist─â, ceasul de╚Ötept─âtor, device-ul preferat ╚Öi poate un pahar cu ap─â. Noptiera d─â confortul acelor ÔÇ×nimicuriÔÇč de l├óng─â tine ╚Öi nu mai necesit─â o deplasare suplimentara. M─ârimea ei este ├«n general func╚Ťie de l─â╚Ťimea c─âii de acces din jurul patului, pe ea g─âsim pe l├óng─â o surs─â discret─â de lumin─â ╚Öi telefonul mobil, ochelarii sau alte c├óteva nimicuri foarte necesare de care nu ne vom desp─âr╚Ťi dec├ót ├«n timpul somnului.

Noptiera cu spatiu de depozitare alb-bej

Noptiera Elin este prevazuta cu depozitare. Aceasta noptiera, in culoarea bej si alb, va fi perfecta pentru a aduce un stil contemporan in camera dvs..Deschiderea acestuia va fi practica pentru a stoca ceea ce doriti. Noptiera se deschide asemenea unui cufar, iar spatiul de depozitare este generos. Are un design elegant si se va integra cu usurinta in decor. Culoarea alb-bej ii va permite sa se asocieze cu celelalte obiecte de mobilier prezente in incapere. Avand dimensiuni reduse poate fi amplasata cu usurinta acolo unde va este necesara. O puteti amplasa atat in dormitor cat si in living si va puteti “ascunde comorile” in interiorul sau departe de ochii curiosilor. Este o piesa de mobilier inedita ce va aduce un plus de eleganta si rafinament caminului dvs. Ofera spatiu de depozitare pentru obiectele de mici dimensiuni pe care doriti sa le aveti la indemana.

Te asteptam pe site sa alegi ce ti se potriveste!

Caracteristici:

  • Material: lemn-MDF
  • Dimensiune (cm): 52.3x40x30.5
  • Culori: bej-alb
  • Greutate: 3,2 kg

Brand: THE HOME DECO FACTORY