Perdea Adina cu inele, microfibra, turcoaz, 140×250 cm

83.00 lei

Perdeaua ADINA cu motiv geometric este un decor recomandat in special pentru interioarele moderne. Microfibra este o tesatura aerisita si usoara, care functioneaza excelent la o perdea delicata.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester
Greutate: 75 g/m2

În stoc

Perdea cu inele microfibra turcoaz

Perdelele delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O perdea aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Perdea cu inele microfibra turcoaz

Perdeaua ADINA cu motiv geometric este un decor recomandat in special pentru interioarele moderne. Microfibra este o tesatura aerisita si usoara, care functioneaza excelent la o perdea delicata. Se va potrivi perfect pentru fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Are un design atractiv, jucaus si o culoare placuta. Daca nu doriti o renovare costisitoare, dar totusi vreti o schimbare, perdeaua ADINA este alegerea care va va scuti de timp si efort financiar. Va anima incaperea si ii va conferi o nota calda si primitoare.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester
Greutate: 75 g/m2