Reduceri!

Pilota 4 anotimpuri, alb, 180×210

115.00 lei

-18%

În stoc

Acest model de pilota este format din 2 parti matlasate antialergice. Prin sistemul de prindere cu arici formeaza o pilota calduroasa pentru cele mai friguroase zile de iarna.

Caracteristici
Dimensiune: 180×210.

Culoare:alb.

Pilota 4 anotimpuri alb 180×210

Pilota este o ├«nvelitoare groas─â, format─â din dou─â foi de ╚Ťes─âtur─â ├«ntre care este introdus ╚Öi fixat prin cus─âturi ornamentale un strat de material izolator: l├ón─â, puf, vat─â . Este folosit─â ca acoperitoare la dormit. Rezista mult timp fara sa-si schimbe structura si aspectul si fara sa se deterioreze.┬á Pe o pilota de calitate platesti un pret mai mare la inceput, insa pe termen lung se dovedeste o buna achizitie pentru ca rezista in timp si iti ofera un grad de confort ridicat.

Pilota 4 anotimpuri alb 180×210

Acest model de pilota este format din 2 parti matlasate antialergice. Prin sistemul de prindere cu arici formeaza o pilota calduroasa pentru cele mai friguroase zile de iarna. Are un design elegant si este versatila.┬á Este o pilota care rezista in timp fara sa isi schimbe structura si fara sa se deterioreze. Asigura distribuirea caldurii in mod uniform fara sa te simti sufocat pe timpul noptii sau sa ai senzatia de frig. Succesul unei zile reusite este un somn odihnitor, iar pentru asta ai nevoie de o pilota buna si de calitate ceea ce noi iti oferim. Are dimensiuni generoase ,astfel nu veti avea ÔÇŁ disputeÔÇŁcu partenerul in a o imparti.

Caracteristici
Dimensiune: 180×210.

Culoare:alb.