Plafoniera alba Ole, metal, 2xE27/40W, 35×18 cm

Plafoniera alba Ole, metal, 2xE27/40W, 35×18 cm

272.00 lei

Plafoniera in stil nordic din metal, Ole
– Plafoniera metalica – Design modern – Abajurul este echipat cu un disc difuzor detasabil in partea de jos pentru a evita emisia de orbire – Electrificare: 2 x E27, max. 40 W – Becurile nu sunt incluse – Dimmerabile cu un dimmer adecvat si bec Becurile cu LED consuma in medie aproximativ 80% mai putina energie, dureaza de pana la 25 de ori mai mult decat becurile incandescente conventionale si, de asemenea, convin cu o dezvoltare considerabil mai mica a caldurii. De dragul mediului nostru si pentru a asigura cea mai buna eficienta energetica posibila, recomandam, prin urmare, utilizarea surselor de lumina LED pentru toate lampile noastre.
Producator: Westwing .Felul in care este iluminata o incapere poate modifica profund aspectul acesteia, iar din acest motiv ar fi ideal ca fiecare camera sa dispuna de mai multe tipuri de iluminat.

Intensitatea luminii trebuie sa fie adecvata fiecarei camere in parte si corelata cu activitatile pe care le desfasurati in mod uzual in fiecare dintre acestea.

Culoare
Baldachin si abajur: alb mat Disc difuzor: alb transparent

Masuri
Lampa: Diametru 35cm Inaltime 18cm

Material
Abajur: metal vopsit cu pulbere Baldachin: metal vopsit cu pulbere Disc difuzor: acrilic

În stoc