Set litere magnetice Simba Toys, 31 piese

10.00 lei

Set litere magnetice 31 piese

Jocul este activitatea predominant─â ├«n copil─ârie, de cele mai multe ori efectuat─â de bun─â voie, cu finalit─â╚Ťi diferite ╚Öi dimensiuni formative. Poate fi transformat ├«n metod─â de ├«nv─â╚Ťare.┬áEl contribuie la asigurarea bunei dispozi╚Ťii ╚Öi angrenarea copilului ├«n ├«nv─â╚Ťare ├«ntr-o manier─â distractiv─â.

Setul Simba Toys contine 31 de litere magnetice. Sunt colorate si gata sa ii devina puiului tau cele mai bune prietene. Imbunatateste coordonarea ochi-mana, dezvoltand abilitatile motorii, dar si atentia si concentrarea. Stimuleaza imaginatia.

Caracteristici

  • Setul contine: 31 bucati.
  • Varsta recomandata: 3+.
  • Culoare: multicolor.
  • Inaltime piesa: 3,2 cm.

 

În stoc

Set litere magnetice 31 piese

Jocul este activitatea predominant─â ├«n copil─ârie, de cele mai multe ori efectuat─â de bun─â voie, cu finalit─â╚Ťi diferite ╚Öi dimensiuni formative. Poate fi transformat ├«n metod─â de ├«nv─â╚Ťare. El contribuie la asigurarea bunei dispozi╚Ťii ╚Öi angrenarea copilului ├«n ├«nv─â╚Ťare ├«ntr-o manier─â distractiv─â. Prin joc copilul nu va simti nicio presiune , nu se va simti obligat sa invete,dar va constientiza cu timpul relatia dintre mobilizare si atingerea unui scop.

Set litere magnetice 31 piese

Setul Simba Toys contine 31 de litere magnetice. Sunt colorate si gata sa ii devina puiului tau cele mai bune prietene. Imbunatateste coordonarea ochi-mana, dezvoltand abilitatile motorii, dar si atentia si concentrarea. Stimuleaza imaginatia. Cu ajutorul acestui set copilul se va familiariza cu literele. Va percepe usor numele lor , ce sunete se aud atunci cand le pronunta si cum se pot asocia. Au culori atractive si va fi o placere sa se joace cu ele. In acelasi timp acest set reprezinta o modalitate benefica de a petrece timp cu cel mic si de crea amintiri de valoare. Cu siguranta isi va aminti ca mami si tati s-au jucat cu el si au descoperit impreuna lumea fascinanta a literelor.

Caracteristici

  • Setul contine: 31 bucati.
  • Varsta recomandata: 3+.
  • Culoare: multicolor.
  • Inaltime piesa: 3,2 cm.