Supliment alimentar, Life Extension Vitamin C and Bio-Quercetin Phytosome, 1g, 250 capsule

99.00 lei

Supliment alimentar, Life Extension Vitamin C and Bio-Quercetin Phytosome, 1g, 250 capsule

Vitamina C si Quercetina cu biodisponibilitate ridicata gasita in Vitamina C si Bio-quercetina. Acesti compusi va pot ajuta sa va protejati corpul de stresul oxidativ, sa promoveze formarea de colagen, sa promoveze functia imuna sanatoasa si absorbtia fierului.

  • Activitatea biologica a Vitaminei C este completata de o forma usor absorbabila de Quercetina. Vitamina C si bioflavonoidele, cum ar fi quercetina, apar adesea impreuna in alimente sanatoase.
  • Beneficiile pentru sanatate ale Vitaminei C sunt cunoscute de cercetatorii nutritionali, dar, in acelasi timp, este un nutrient esential, ceea ce inseamna ca oamenii nu il pot crea intern. Aceasta inseamna ca trebuie sa obtinem toata vitamina C din alimente si suplimente.
  • Vitamina C si Bio-Quercetina formula unica a fitosomului combina vitamina C de inalta calitate cu quercetina antioxidanta, care completeaza activitatea vitaminei C in sustinerea sanatatii intregului corp.

In aceasta formula, quercetina a fost combinata cu un sistem de eliberare pe baza de fosfolipide numit fitosom, care il face de pana la 50 de ori mai absorbabil si mai usor de utilizat de catre organism, comparativ cu quercetina conventionala.

Stoc epuizat