Sutien de baie Tommy Hilfiger, albastru, marime 75C

125.00 lei

Sutien de baie albastru marime 75C

Vara este pentru multi dintre noi cel mai frumos anotimp al anului! Ne planificăm vacanța și pregătim o listă de lucruri necesare pentru călătorie. Accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din bagaj este costumul de baie. Iti prezentam un sutien de baie de un albastru captivant care te va duce cu gandul instantaneu la marea cristalina. Acesta este un produs Tommy Hilfiger original si autentic. Inchiderea se realizeaza in partea din spate. Este realizat din 82% nailon reciclat si 18% elastan. Are o cupa generoasa,subliniază perfect bustul, dezvăluie abdomenul și spatele, permițând astfel obținerea unui bronz mai uniform.

În stoc

Sutien de baie albastru marime 75C

Vara este pentru multi dintre noi cel mai frumos anotimp al anului! Ne planificăm vacanța și pregătim o listă de lucruri necesare pentru călătorie. Accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din bagaj este costumul de baie.

Sutien de baie albastru marime 75C

Iti prezentam un sutien de baie de un albastru captivant care te va duce cu gandul instantaneu la marea cristalina. Acesta este un produs Tommy Hilfiger original si autentic. Inchiderea se realizeaza in partea din spate. Este realizat din 82% nailon reciclat si 18% elastan. Are o cupa generoasa,subliniază perfect bustul, dezvăluie abdomenul și spatele, permițând astfel obținerea unui bronz mai uniform.

“Tommy Hilfiger Licensing LCC , mai bine cunoscut sub numele de Tommy Hilfiger , este o casă de modă americană , fondată de designerul Tommy Hilfiger și care face parte din grupul american PVH . Compania produce haine, blugi și parfumuri si costume de baie . Compania a fost înființată în 1985, iar marfa mărcii este vândută în magazine și peste 2.000 de magazine independente din 100 de țări. Cum ar fi daca am putea crea un sistem in care nimic nu este aruncat? Tommy Hilfiger este un brand construit pe dorinta si determinare. Drumul pe care l-am ales este unul lung dar, daca lucram impreuna, orice este posibil. ”